Hoe mogen we je helpen?

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan een zakelijke financiering?

Bent u een ondernemer die overweegt om een bedrijfspand aan te schaffen en heeft u behoefte aan zakelijke financiering? Of u nu een kantoorruimte, een combinatiepand, een bedrijfsgebouw of een horecapand op het oog heeft, en of u nu een startende ondernemer bent of al tientallen jaren ervaring heeft, bij Koppe Hypotheken en Verzekeringen staan wij klaar om u in een persoonlijk gesprek te informeren over de beschikbare opties voor het afsluiten van een bedrijfshypotheek.

Of u nu al een bedrijfspand bezit of van plan bent er een aan te schaffen, we zijn er om u te ondersteunen bij uw zakelijk vastgoed. Onze financieel adviseur zal graag een persoonlijk gesprek met u aangaan. We hechten er waarde aan om de ondernemer te leren kennen voordat we financiering verstrekken voor een bedrijfspand. Bij het in kaart brengen van de financiering of herfinanciering onderzoeken we ook of er meerdere bedrijfspanden in uw bezit zijn. Dit kan van belang zijn als u eigen kapitaal nodig heeft voor de aankoop van onroerend goed, waarbij dit kapitaal in bestaande vastgoedobjecten zit. In dit geval kunt u eigen middelen vrijmaken door een deel van de bestaande panden te benutten.

Financieringsaanvraag

Nadat we de haalbaarheidscheck met u hebben besproken en doorgaan naar de financieringsaanvraag, zullen we enkele zaken met u doornemen. Of u nu een bedrijfspand voor eigen gebruik, een winkelpand, een beleggingspand, een kantoor of vastgoedfinanciering overweegt, houd er rekening mee dat we het volledige dossier zullen beoordelen zodra we de benodigde documenten hebben ontvangen. Als u overweegt om naast de financiering ook een lening af te sluiten voor verduurzaming, is dit vaak geen probleem. Sterker nog, bij veel financiële instellingen kan zelfs een ruimere loan-to-value-verhouding worden geboden, afhankelijk van het behaalde energielabel, met bijbehorende rente en aflossingsvoorwaarden.

De verschillende partijen waar wij mee samenwerken zijn afhankelijk van de marktwaarde in combinatie met het in te brengen eigen geld meestal bereid om te investeren en daarmee de financiering met eventuele verbouwing te verstrekken. Kiest u voor een looptijd van vijf jaar, tien jaar of toch liever twintig jaar? Wij vergelijken de maandlasten voor u zodat u een overwogen beslissing kan namen voor uw vastgoedfinanciering.

Wij werken hierbij nauw samen met de Hypotheekcompany en via www.bedrijfshypotheek.nl

 

Plan hier een vrijblijvend gesprek in! 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie