Hoe mogen we je helpen?

Duurzaam wonen

Wil jij je huis verduurzamen? Koppe Hypotheken en Verzekeringen geeft je graag advies over het financieren van een hypotheek voor verduurzaming. Hypotheekverstrekkers bieden de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen te financieren. Met een verduurzamingshypotheek kun je voordelig geld lenen voor energiebesparende maatregelen. Daarnaast zijn er ook vaak nog diverse subsidies beschikbaar om jouw huis te verduurzamen. Informeer bij jouw gemeente naar de mogelijkheden.  

Koppe Hypotheken en Verzekeringen zet graag met jou alle mogelijkheden op een rij tijdens een vrijblijvend gesprek.

De voordelen van duurzaam wonen
Er zijn veel voordelen als je jouw huis groener gaat maken. Je creëert een gezondere leefomgeving binnenshuis door betere ventilatie en isolatie. Daarnaast gaat jouw woningwaarde omhoog en neemt jouw wooncomfort toe. Kleine aanpassingen aan jouw huis kunnen al voor een groot verschil zorgen op de energierekening! 

Bespaar structureel geld
Door relatief lage investeringen kan je al duurzamer wonen met als gevolg dat je energie en dus geld gaat besparen. Zie het als een investering in de toekomst. Veel mensen hebben het idee dat het verduurzamen van hun woning duur is terwijl verduurzaming juist geld bespaart op de langer termijn!

Mogelijkheden voor energiebesparing
Door jouw woning te verduurzamen krijgt jouw huis een betere energielabel en ga je structureel kosten besparen. Er zijn verschillende manieren om energie te besparen:

- Met zonnepanelen bespaar je op het stroomverbruik.

- Kies voor HR++ isolatieglas.

- Kies voor een gevel-,dak- of vloerisolatie.

- Informeer of jouw woning geschikt is voor een warmtepomp

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie