Hoe mogen we je helpen?

Start verkoop - Nieuwbouw Oosterhof Zuid in Vaassen

Nieuwbouw Oosterhof Zuid eindelijk van start

Op maandag 26 februari a.s. start de verkoop van de eerste fase. Je bent van harte welkom in dorpscentrum De Wieken in Vaassen, tussen 19.00 en 20.30 uur.

Fase 1:

- 16 hofwoningen (vanaf € 260.000,- v.o.n.)
- 8 levensloopbestendige woningen (vanaf € 350.000,- v.o.n.)
- 4 vrije kavels


Via loting maak je kans om de gelukkige eigenaar te worden. Het hele proces brengt verschillende stappen met zich mee, zoals het wachten op de sleutel, het regelen van de hypotheek, verkoop van uw huidige woning, en uiteindelijk de verhuizing.

Hypotheekzorgen? Niet met Koppe Hypotheken en Verzekeringen!

Dé hypotheekadviseur van Vaassen
Te midden van deze ontwikkelingen rijzen er ongetwijfeld veel vragen, vooral op het gebied van de hypotheek. Is het mogelijk om te lenen? Wat zijn de maandelijkse lasten? Hoe functioneert een overbruggingskrediet? Zijn er mogelijkheden voor een starterslening? Kan de huidige lage hypotheekrente worden behouden? Is een overdracht van een aflossingsvrije hypotheek mogelijk? Wanneer beginnen de dubbele maandlasten, en kunnen deze worden meegewogen in de financiering?

Koppe Hypotheken en Verzekeringen staat klaar om al deze vragen met 'ja' te beantwoorden. Eigenaar Robert Koppe benadrukt dat mensen vaak verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Overheidssteun
Sinds 1 januari is het mogelijk om tot € 50.000 extra te lenen, afhankelijk van het energielabel. Hoe beter het energielabel, hoe lager de maandelijkse lasten en hoe meer er geleend kan worden. Oosterhof Zuid voldoet aan de BENG-normen, wat staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen.

Vrijblijvend hypotheekgesprek
Robert Koppe en Rosa Mager-Veldkamp van Koppe Hypotheken en Verzekeringen nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend en kosteloos hypotheekgesprek. Of je nu de voorkeur geeft aan een gesprek op het kantoor in Vaassen of liever thuis aan de keukentafel, zij passen zich aan aan jouw wensen. Een dergelijk gesprek belooft niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een geruststellend antwoord op al je hypotheekvragen.

 Met de start van de verkoop en de expertise van Koppe Hypotheken en Verzekeringen ligt de weg naar jouw nieuwe woning in Oosterhof Zuid wagenwijd open. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en ontdek de mogelijkheden die dit prachtige nieuwbouwproject te bieden heeft.

Ontdek vooraf wat financieel mogelijk is voor jou! Plan gemakkelijk online of telefonisch een afspraak bij ons in en wij assisteren je graag bij het vervolgtraject! 

Blijf in ieder geval op de hoogte via: https://oosterhofzuid.nl/home


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 18-07-2024. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie