Hoe mogen we je helpen?

Hypotheekcertificaat

Ontdek ons NIEUWE Hypotheekcertificaat, perfect geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen.
 
Met ons Hypotheekcertificaat ben je volledig voorbereid om jouw droomhuis te kopen. Het geeft je helderheid over je maximale leenbedrag, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Niet alleen handig voor jou, maar ook voor de verkoper!

Hoe werkt het?
Ga in gesprek met één van onze adviseurs, die aan de hand van jouw persoonlijke (financiële) situatie inzicht krijgt. Om dit te doen, dien je enkele documenten aan te leveren, zoals een recente salarisstrook en een overzicht van eventuele lopende leningen.

Op basis van de verkregen informatie stelt de adviseur het Hypotheekcertificaat op, waarin jouw maximale hypotheek wordt aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je goed bent voorbereid op de mogelijkheden om een hypotheek te verkrijgen. Hierdoor kan de verkoper met meer zekerheid zien dat jij als koper de financiering rond zult krijgen.

Voorwaarden

  • Dit certificaat is niet overdraagbaar en heeft een geldigheid van 2 maanden na de datum van het oriënterende gesprek.
  • Het certificaat is altijd onder voorbehoud van een goedgekeurd taxatierapport, een positieve BKR-toetsing en het voortzetten van het loon dat je opgeeft bij de adviseur.
  • Het certificaat biedt een betrouwbare voorspelling van het maximale hypotheekbedrag. De hypotheek is berekend op basis van de genoemde uitgangspunten. Als de uitgangspunten veranderen of niet aan alle voorbehouden wordt voldaan, kan een ander maximaal hypotheekbedrag van toepassing zijn.
  • Dit document geeft geen vrijwaring voor een bod op de woning zonder financieringsvoorbehoud. Wij adviseren de ontvanger altijd om ontbindende voorwaarden op te nemen in een bod op de woning.
  • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit certificaat.

Kom langs voor een afspraak!

Ben je op zoek naar een woning en benieuwd naar jouw maximale hypotheek? Maak een vrijblijvende afspraak.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 21-06-2024. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie