Hoe mogen we je helpen?

Nieuwbouw hypotheek

Hoe werkt een hypotheek bij nieuwbouw?
Het verkrijgen van een hypotheek voor nieuwbouw verschilt van die voor een bestaande woning. Bij nieuwbouw wordt de lening in een bouwdepot ondergebracht. Dit betekent dat je alleen rente betaalt over het opgenomen bedrag uit het bouwdepot.

Wat is een bouwdepot?
Een bouwdepot is een speciale rekening waaruit de bouwkosten van de woning worden betaald. Het geld wordt in termijnen vrijgegeven, afhankelijk van de voortgang van de bouw.

Voordelen
- Rente: Je betaalt alleen rente over het bedrag dat daadwerkelijk is opgenomen.
- Betalingen: Bouwkosten worden in fasen betaald aan de aannemer.

Advies en begeleiding
Het proces van een nieuwbouwhypotheek is complexer dan dat voor bestaande woningen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste hypotheek en bij het beheer van het bouwdepot.

Maak een afspraak
Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs bij Koppe Hypotheken en Verzekeringen. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomwoning.
 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 13-07-2024. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie